~*T$@*Dulce & Ucker*~ Administrator
Broj poruka : 99 Gde si : CON UCKER EN MI CORAZON PARA SIEMPRE Koliko volite ovaj forum? : Datum upisa : 28.06.2008
| Naslov: PITANJA...... Pon Nov 17, 2008 9:24 pm | |
| PITAJTE STA VAM NIJE JASNO..... | |
|
~*THE NOT BAD GIRL*~ chatujesh sa rbd,pa nemas puno vremena za ovaj forum
Broj poruka : 13 Godina : 30 Nesto o vama : Ja sam ja.... Koliko volite ovaj forum? : Datum upisa : 28.11.2008
| Naslov: Re: PITANJA...... Pet Nov 28, 2008 10:08 pm | |
| cekaj ako ovde nema toliko tema kako kazu da je forum Star????ne razumem???? zar vam toliko treba da otvorite teme | |
|
RBD_girl Administrator
Broj poruka : 72 Gde si : Spavam na jednoj sjajnoj Zvezdi dok mi veliki Mesec tiho peva pjesme od RBD-a.... Koliko volite ovaj forum? : Datum upisa : 13.06.2008
| Naslov: Re: PITANJA...... Sub Nov 29, 2008 4:22 pm | |
| pa jedan admin je izbrisao sve teme a razloge necu da govorim jer necu nikome da se mesham u zivot! | |
|
maite94 Admin
Broj poruka : 101 Godina : 30 Gde si : Sa Nickom...na waterbedu..ne brinite se nece biti nista............ZA SADA... Sta radis kad nista ne radis : GLEDAM U SLIKU NICKA JONASA Humor : hahahah Nesto o vama : Obozavam Miley CYrus,Jonas Brothers i RBD!!! Koliko volite ovaj forum? : Datum upisa : 22.06.2008
| Naslov: Re: PITANJA...... Sub Nov 29, 2008 6:13 pm | |
| jeca je obrisala sve one teme..pa samo se zoka i ja dogovorile da od ovog foruma napravimo rbd forum..i ona je napravila ews nov! | |
|
~*Milica*~ chatujesh sa rbd,pa nemas puno vremena za ovaj forum
Broj poruka : 33 Godina : 30 Nesto o vama : ja sam Milica,imam 13 godina iz Novog Sada sam.... Koliko volite ovaj forum? : Datum upisa : 29.11.2008
| Naslov: Re: PITANJA...... Sub Nov 29, 2008 6:47 pm | |
| aha to sam se i ja pitala ne nema veze nije mi bitan razlog barem meni zasto je taj admin sve obrisao...A koja je adresa tog ews ako bih smela da znam ako ne nema problwma mozda jos necete nikome da kazete??? | |
|
~*Mina*~ chatujesh sa rbd,pa nemas puno vremena za ovaj forum
Broj poruka : 8 Godina : 31 Nesto o vama : Ja sam Mina Nikolic...XD Koliko volite ovaj forum? : Datum upisa : 08.01.2009
| Naslov: Re: PITANJA...... Čet Jan 08, 2009 12:35 am | |
| ko je glavni admin????smem li znati treba mi pomoc oko neceg sto moze da mi pomogne samo glavni admin?pa me zanima ko je glavni admin neka mi neko kaze molim vas???? | |
|
~*T$@*Dulce & Ucker*~ Administrator
Broj poruka : 99 Gde si : CON UCKER EN MI CORAZON PARA SIEMPRE Koliko volite ovaj forum? : Datum upisa : 28.06.2008
| Naslov: Re: PITANJA...... Uto Jan 13, 2009 8:51 pm | |
| | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: PITANJA...... | |
| |
|