~*Simpa Admin*~ Administrator
Broj poruka : 265 Godina : 28 Gde si : BEOGRAD,TU NEGDE Sta radis kad nista ne radis : VOZNJA ROLERA,GLEDANJE REBELDE,SLUSANJE RBD Humor : UGLAVNOM JA ZASMEJAVAM! Nesto o vama : Ja sam admin ovog foruma i obozavam ga... Koliko volite ovaj forum? : Datum upisa : 05.06.2008
| Naslov: Re: Ja was pozdrawljam Pet Nov 28, 2008 10:35 pm | |
| - maite94 ::
- eeej..devojchice..shta se gubish... dosla si na forum pre 10min i odmah nesht se**s(izvinite ali me to nervira stvarno)... POSLUSAJ PRVO CELU PRICU pa onda nesht pricaj..xD
| |
|
$~*~Jeka & Ucker~*~$ Admin
Broj poruka : 292 Godina : 30 Gde si : Sa Uckerom na pustom ostrwu gde ceo dan slusamo pesmu ESTE CORAZON... Sta radis kad nista ne radis : ROLERI,INTERNET,RBD,BAZEN,MOBILNI,TENIS Humor : LOCA!!! Nesto o vama : WOLIM UCKERA NAJWISE NA SWETU!!!ZELIM GA SAMO ZA SEBE! Koliko volite ovaj forum? : Datum upisa : 10.06.2008
| Naslov: Re: Ja was pozdrawljam Pon Dec 01, 2008 6:18 pm | |
| ZORANI JE BIO POKWAREN KOMJUTER A NA FEJSU JE BILA!ok...? A ja sam uwek dolazila kad god sam mogla! I mislim da je ok sto sam obrisala teme jer sam ja ceo forum stworila sama!Zoerana je samo imala neku ideju a ja sam serdjiwala lukowe swe stwari sam radil;a... | |
|
Broj poruka : 265 Godina : 28 Gde si : BEOGRAD,TU NEGDE Sta radis kad nista ne radis : VOZNJA ROLERA,GLEDANJE REBELDE,SLUSANJE RBD Humor : UGLAVNOM JA ZASMEJAVAM! Nesto o vama : Ja sam admin ovog foruma i obozavam ga... Koliko volite ovaj forum? : Datum upisa : 05.06.2008
| Naslov: Re: Ja was pozdrawljam Pon Dec 01, 2008 10:17 pm | |
| Jelena bila sam na facebooku na mobilnom a ne na kompjuteru i dok mi je bio pokvaren kompjuter nisam dolazila...Pa sta da neces mozda opet sve da izbrises izvoli pa ces videti ne zanima me ti si obrisala a mi povratili i sta sad???? | |
|
| Naslov: Re: Ja was pozdrawljam Pon Dec 01, 2008 10:21 pm | |
| a iiiii meni kad je kompjuter bio pokvaren nisam mogla da idem samo tamo gde sam admin zato nisam dolazila pa sta sad sam tu ti Jelena znas samo da vredjas jel sam nekad rekla tebi nesto ruzno osim onoga sto ti je napisala little Dul a ti si cekala priliku kad mi nije radio kompjuter da me nahvalis recima DEBILU,ONA JE JEDINI PROBLEM...koliko god da nmamo one clanove koje smo imali imamo jedni druge i forum je sad 1000% bolji .... | |
|
maite94 Admin
Broj poruka : 101 Godina : 30 Gde si : Sa Nickom...na waterbedu..ne brinite se nece biti nista............ZA SADA... Sta radis kad nista ne radis : GLEDAM U SLIKU NICKA JONASA Humor : hahahah Nesto o vama : Obozavam Miley CYrus,Jonas Brothers i RBD!!! Koliko volite ovaj forum? : Datum upisa : 22.06.2008
| Naslov: Re: Ja was pozdrawljam Uto Dec 02, 2008 3:52 pm | |
| e jeko...msm da nisi ceo forum sama stvorila...pola tema je zoka sama napravila....a i ja...i to sto si ti dolazila onda kada ja i zoka nismo....uopste ne opravdava cinjenicui da obrises sve na forumu! | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Ja was pozdrawljam | |
| |
|